Hallgatói nyelvoktatás

csatlakozo-Felvetelikalauz_new

Kihívásokat keresel és egyben egy életre szóló kalandot szeretnél?

Itt a megoldás: Gyere az Idegen Nyelvi Központ Neptunon keresztül elérhető nyelvi kurzusaira! Nyelvvizsgákra, biztos nyelvtudásra mindenképpen szükséged lesz vagy a diplomádhoz vagy a munkádban – ebben pedig mi vagyunk a profik! Miért ne kötnéd össze a kellemeset a hasznossal?

 

Tanulhatsz általános nyelvet és szaknyelvet is, és a nyelvvizsgára is felkészítünk! Kétféle kurzust vehetsz fel nálunk, 0 kredites kurzusokat és kredites kurzusokat:

 

 

kurzusok

Tervezd meg!

Saját érdeked, hogy alaposan megtervezd a nyelvi képzésedet, hogy a rendelkezésedre álló ingyenes támogatási egységeket minél jobban kihasználhasd. Ebben természetesen nagyon szívesen segítünk!

1. lépés: Honnan fogom tudni, mi való nekem? Mire jelentkezzek?

A nyelvtudásod szintjét az Idegen Nyelvi Központ honlapján található szintfelmérő tesztek segítségével saját magad is felmérheted! A tárgyak leírását, tartalmát, anyagát megtalálod ugyanitt az Oktatott nyelvek menüpont alatt nyelvenként.

2. lépés: Mik a pontos szabályok?

A nyelvi alapoktatás tárgyainak felvételi és teljesítési szabályairól itt olvashatsz:

3. lépés: Ha 0 kredites kurzust szeretnék, honnan tudom, hogy hány nyelvi egységem van?

A  saját Neptun webfelületeden találhatod a rendelkezésedre álló ingyenes egységek számát: 

Itt : Saját adatok / Személyes adatok ablakban / alul: Ex15 - 17 - 19 - 21 illetve Ex18 - 20 - 22 pontoknál  INYE = idegen nyelvi egység kódolással.

4.,  Hogyan tudom felvenni a nyelvi tárgyakat (kreditest és 0 kreditest egyaránt)?

A tantárgyfelvétel a Neptun rendszerben önállóan történik, a beiratkozást követően. A nyelvi kurzusokat  a nappali képzésben résztvevők megtalálják  a Mintatanterveik között Nyelvi tárgyak  néven. A többi képzés hallgatója a Minden intézményi tárgy opció bejelölésével, a tárgycsoportok között találja a  Választható nyelvi tárgyakat.

5., Ha még mindig bizonytalan vagy: keress minket az alábbi elérhetőségeken!

 

Keress minket!

 nyelvi@inyk.bme.hu

+36 1 463 31 42 (Ha nyáron nem tudsz elérni minket, írj nekünk, arra mindig válaszolunk!)

BME Idegen Nyelvi Központ, 1111 Budapest, Egry József utca 1. IX/6.
honlap: www.inyk.bme.hu

 

Hét határon túl…

Ha már az alapdiplomád megvan, tovább fejlesztheted nyelvtudásod és még egy piacképes végzettséget is szerezhetsz a mesterképzéssel párhuzamosan elvégezhető szakirányú tolmács- és fordítóképzéseink keretében:  www.tfk.bme.hu

Nyelvvizsga, a nélkülözhetetlen:

A BME saját akkreditált Nyelvvizsgaközpontjában 7 nyelvből tehetsz általános vagy szaknyelvi vizsgát alap-, közép- és felsőfokon. További részleteket itt találsz: www.bmenyelvvizsga.bme.huTárgyfelvétel / Rektori – Kancellári utasítás GYIK Oktatott nyelvek