Rólunk mondták

Nagy Tibor:
Rengeteg segítséget kaptam a felkészülésben, nagyon elégedett voltam. Köszönöm.

 

Csengeri Mónika:
Az oktató lelkesedése és nyelvtan, angol iránti elhivatottsága példaértékű! Ez oly mértékben átragadt a hallgatókra, hogy nem lehetett az angolt nem szeretni. Kiváló tanárnak tartom és kívánom, hogy mindig ilyen tanárom legyen!

 

Kecskésné Kiss Erika:
Nem standardszerűen vettük az anyagot, így nem volt unalmas, száraz, minden kérdésünkre használható, szabályokkal alátámasztható választ kaptunk.

 

Elek Ramóna:
Több nyelvtanfolyamra is jártam már, de bizton állíthatom, a tanárnő a legjobb, akivel eddig találkoztam. Rutinos, jól felkészült, jól magyaráz, minden tökéletes.

 

László Gergely:
Jó légkörű, hasznos információkkal ellátó, jó minőségű oktatás!

 

Merész Zsolt:
A beiratkozásnál az ügyintézők nagyon kedvesek, rugalmasak, türelmesek voltak, figyelembe vették az egyéni igényeket is. Ugyanezt tapasztaltam a vizsgaszervezőknél.

 

Nagy Marianna:
A tanárnő személyét, felkészültségét, hatékonyságát példásnak találtam. Optimizmusa, életigenlése, jóindulata mindenkit ösztönzött a jobb és jobb teljesítményre.
Köszönöm a lehetőséget, és köszönöm a nyitottságot! Szerettem itt lenni és szerettem előadni! Éljenek a jelnyelvi tolmácsok 🙂 

 

Csernyánszki-Bejczi Boglárka
 a Jelnyelvi tolmácsolás című Szakma-Diák Találkozóról
Jól szervezett színvonalas konferencián vehettem részt. Külön szeretném kiemelni a program gyakorlatorientált jellegét és a gondolatébresztő előadásokat. Köszönet minden szervezőnek és előadónak, jövök legközelebb is!

Vélemény a 2016 évi Szent Jeromos Napi Találkozások – Fordító-Tolmács Módszertani Konferenciáról
It was a pleasure to be here. Good luck and work hard for the exams (lots of study groups!) 
Heather Sayer, SCIC pedagógiai asszisztens

 

Brazilian group (Science Without Borders program)
Tanárnő, thank you very much for all the knowledge and patience that you always had with us. We arrived in Budapest without knowing a word in Hungarian and now we can read, ask, write and communicate a bit with Hungarians. You are really special to us. Thanks again.