Gondolkozz nagyban - francia nyelvű üzleti mesterképzés karunkon

A Lyoni Egyetem és a BME kooperációja 22 éves. Elkészült a képzés új tájékoztatója, amely tartalmazza a francia nyelven folyó, francia állami mesterdiplomát biztosító képzés legfontosabb információit.

A képzés hallgatóinak döntő többsége felnőtt továbbképzés keretein belül nyer felvételt a képzésünkre, de minden évfolyamban akad 1-2 olyan hallgató, aki a magyar mesterképzésének 1. évét sikeresen teljesítette, és a francia képzés első évét párhuzamosan végzi a magyar mesterképzésének 2. évével: 23-24 évesen akár két diplomával is rendelkezhet egy BME-s hallgatónk.

A képzés oktatási felelőse, Véronique VIGNON, aki egyébként a budapesti képzésen belül a Kontrolling 1. és 2. tárgyat oktatója, kihangsúlyozza, hogy  a francia Üzleti Tudományok Intézetei, amelyek a 70-es években jöttek létre, folyamatosan követni tudták a piac és a vállalatok igényeit, illetve hogy a legkülönbözőbb alapdiplomákkal érkezőknek mekkora előnyt jelent egy ilyen képzésnek köszönhetően a kettős kompetencia megszerzése.